VIDEÓ: Így kell apával irgalmatlanul kiszúrni

Szegény pasival teljesen együtt érzünk, az első gyermekünk pelenkacseréjénél mi is sokszor öklendeztünk. De ez az apuka még rajtunk is túltesz. Könnyesre sírtuk szemünket, annyira vicces, ahogy próbálkozik...

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
babakaki
2016. február 22. Csontos Dóra

Szegény pasival teljesen együtt érzünk, az első gyermekünk pelenkacseréjénél mi is sokszor öklendeztünk. De ez az apuka még rajtunk is túltesz. Könnyesre sírtuk szemünket, annyira vicces, ahogy próbálkozik…


A legszebb az egész történetben, hogy valószínűleg a kiscsaj is érzi, hogy mennyire kiszúrt az apjával, mert hangosan kacarárszik azon, ahogy az teljesen kikészül, amikor meglátja a pelus tartalmát.

 

MAMICE & OČKI, KAJ PRAVITE?Mamice, kolikokrat je bilo vam tako hudo? In tisti očki, ki ste to tudi sami izkusili – so se tudi vam smejali?Kakorkoli – imejte se lepo.

Közzétette: GOR TURIZEM d.o.o. – 2016. február 12.

 

Sokan írták a videó alá kommentben, hogy ez a pasi csak rájátszik, és hogy nem létezik, hogy valakinek ennyire ne legyen tartása. Ezzel azonban egyáltalán nem értünk egyet, mert bizony nálunk is van a szerkesztőségben egy olyan kollegina, aki bármilyen fura szagtól, látványtól képes öklendezni. Nem tehet róla, egyszerűen így tiltakozik a teste/szervezete a számára kellemetlen dolgok ellen. Szóval ne tessék mindenben a negatívat látni. Mi elhisszük, hogy szerencsétlen aput ennyire megviseli a zöld (és valószínűleg nagyon büdi) kaki látványa.