VIDEÓ: “Mert minden anya egy szuperhős”

Film a Mighty Mom zseniálisan diszkrét tejpumpájáról.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. január 22. Gyarmati Orsolya

Film a Mighty Mom zseniálisan diszkrét tejpumpájáról.


Több mint 150 mérnök, dizájner, szoptatási tanácsadó, gyerekgyógyász és marketing-szakember, valamint anyukák és apukák gyűltek össze a Massachusetts Technológiai Intézetben egy olyan eseményen, amelyen forradalmian új tejszívó pumpákat mutattak be.

Az MIT Media Lab happeningjén nem csupán az anyák szoptatását segítő eszközöket akarták reklámozni, de nagy hangsúlyt helyeztek arra is, hogy minél szélesebb körben beszéljenek a szoptatás fontosságáról.

Az esemény egyben egy verseny vége is volt, amelyen a győztes  Mighty Mom lett. A csapat 3000 dolláros díjazásban részesült, valamint lehetőséget kapott arra, hogy az általuk kifejlesztett terméket a Szilikon-völgyben továbbfejlesszék és piacra is dobják.

“Mert minden anya egy szuperhős” – ez volt a Mighty Mom mottója, az általuk kifejlesztett tejszívó pedig egy olyan öv, amelybe belefér két cumisüveg, egy beépített pumpa és egy elem, valamint egy zajtompító szerkezet és egy tejtároló tasak. Ide érkezik a diszkréten a ruha alatt elvezetett csőből a lefejt anyatej.

A Mighty Mom legfőbb értékei a diszkréció, a kényelem, a dizájn és a hatékonyság.
A videó azt mutatja be, ahogy anyukák mindennapi rutinjukat végzik otthon vagy a munkahelyükön és időnként csendesen lefejik a tejüket.