VIDEÓ: „Nem számít, mennyit beszélek az anyukámról, sosem beszélhetek róla eleget!”

Nem járnának iskolába, nem álmodoznának a jövőről...ha nem lennének mögöttük csodálatos édesanyjaik. És ezeknek az édesanyáknak meg kell tudniuk, milyen csodálatosak is ők! Megható videó.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. július 13. Gyarmati Orsolya

Nem járnának iskolába, nem álmodoznának a jövőről…ha nem lennének mögöttük csodálatos édesanyjaik. És ezeknek az édesanyáknak meg kell tudniuk, milyen csodálatosak is ők! Megható videó


“Vishal vagyok és Aseema iskolájába járok. Az anyukám keményen dolgozik és nagyon bátor.”

“Az anyukám azt mondja, ő sosem tanult meg írni és olvasni, de ha én tanulok, nagy ember lehet belőlem.”

“Az anyukám támogatja, hogy tanuljak, mivel ő is szeretett volna tanulni, de a szülei nem adták meg neki ezt a lehetőséget.”

“Sokszor észreveszem, hogy ha meglát egy ruhát, ami tetszik neki, nem veszi meg, mert a ruha sokba kerül, és ő inkább nekem vesz a pénzből valamit. Ha pedig szükségem van cipőre, vagy bármi másra, mindig engem tesz az első helyre, és nekem vásárol először, nem pedig magának. Az az álma, hogy orvos legyek. Ehhez orvosi egyetemre kell majd járnom, amihez sok-sok pénzre van szükségünk. Neki viszont nincs ennyi pénze, ezért elhatározta, hogy még többet dolgozik: 8 óra helyett 12 órát. De még a 12 óra is kevés, ezért vasárnaponként is munkát vállalt. Nagyon szeretné, hogy orvos legyen belőlem. És ha az leszek, az anyukám nagyon boldog lesz. Én megkaptam a lehetőséget, és orvos leszek.”

“Amikor kórházban voltam, észrevettem, hogy az anyukám nem eszi meg az ebédjét, a reggelijét. Két teljes napig egy falatot sem evett. Olyan sok szeretetet kaptam tőle akkor, hogy sosem panaszkodnék azért, mert nem szeret engem eléggé. Nagyon büszke vagyok arra, hogy anyukám jobban szeret engem, mint bármi mást a világon. És azt szeretném neki mondani, hogy nagyon szeretlek, anya, tényleg nagyon szeretem őt.”

“Nem számít, mennyi beszélek az anyukámról, sosem beszélhetek róla eleget.”

Ezek a történetek a különleges gondoskodásról szólnak, ami különleges édesanyák érdeme. Olyan anyáké, akik számára nincs lehetetlen. Akik bármit megtesznek, hogy megadják a gyerekeiknek azt, amit ők maguk sosem kaphattak meg: egy jobb jövőt.