Vigyázat, veszélyes gyerekágyak az IKEA-ban

Az IKEA visszahívja egyes KRITTER és SNIGLAR gyerekágyait, az esetleges sérülések kockázata miatt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. augusztus 16. szabo.daniel

Az IKEA visszahívja egyes KRITTER és SNIGLAR gyerekágyait, az esetleges sérülések kockázata miatt.


Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki KRITTER vagy SNIGLAR gyerekágyat vásárolt, hogy haladéktalanul ellenőrizze az ágyak dátumbélyegzőjét, amely a fejtámlához vagy az ágy aljához rögzített címkén található.

Az IKEA hét esetről tud, amikor az ágykeretet és a biztonsági rácsot összekötő fém rúd eltörött. A törött rúd éles fém szegélye szúrt, illetve vágott sérülést okozhat. Az IKEA egyetlen sérülésről sem kapott értesítést, amit a törött rúd okozott volna.

A visszahívás kizárólag azokat a KRITTER gyerekágyakat érinti, amelyek dátumbélyegzője (ÉÉHétHét) 1114 és 1322 között van, valamint azokat a SNIGLAR gyerekágyakat, amelyek dátumbélyegzője 1114 és 1318 közé esik.

Az IKEA megkéri azokat a vásárlókat, akik a visszahívásban érintett gyerekágyat vettek, hogy keressék fel a legközelebbi IKEA áruházat vagy hívják az IKEA központi információs vonalát az alábbi telefonszámon: (1) 460-3160, hogy a lehető leghamarabb hozzájuthassanak az ingyenes javítókészlethez.Az IKEA elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért.