Visszaszámlálás: babakelengye-doboz érkezett a hercegi párnak!

Özönlenek az ajándékok Williamnek és Katalinnak - e hétre várják a kisherceget, vagy kishercegnőt. Csupán napokkal a várható szülés előtt Károly herceg párját, Kamilla cornwalli hercegnét azon kapták, hogy egy doboz organikus babaételt cipelt magával Wales-i hivatalos útja során.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
babaétel
2013. július 08. Gyarmati Orsolya

Özönlenek az ajándékok Williamnek és Katalinnak – e hétre várják a kisherceget, vagy kishercegnőt. Csupán napokkal a várható szülés előtt Károly herceg párját, Kamilla cornwalli hercegnét azon kapták, hogy egy doboz organikus babaételt cipelt magával Wales-i hivatalos útja során.


Kamilla igen elégedettnek tűnt, amikor a Plum nevű bébiételgyártó cég megajándékozta őt egy nagy doboz babaétellel, amikor férjével, Károly walesi herceggel a Rhug Estate nevű organikus farmot látogatták meg.

Eközben Londonban is gőzerővel készülődnek a nagy eseményre. A paddingtoni St. Mary kórház már mindent előkészített a királyi csemete érkezéséhez, s a sajtónak is berendeztek az utcán egy állványokkal felszerelt területet.

A 31 éves Katalin a kórház magánrészlegében ad majd életet első gyermekének, ugyanott, ahol annak idején William herceg is született.

Scott Wotherspoon, a Plum angliai vezérigazgatója elmondta: “Anglia egyik vezető bébiétel- márkájaként régóta szorosan együttműködünk a Rhug Estate-tel. Küldetésünk, hogy már a legkisebbek is remek organikus táplálékhoz juthassanak hozzá. A rendkívül magas minőség és a fenntarható módon termelt brit élelmiszer az, amiért a walesi herceg annyira kedveli a Plumot.”

Egy babaételeket, ruhákat és különböző, a csecsemőápoláshoz szükséges felszerelést tartalmazó dobozra akár már ezen a héten szükség lehet, s kiderült, hogy a finn kormány is küldött egy ilyet Katalin és William születendő kisbabájának. Finnországban ugyanis 75 éve az a szokás, hogy minden kismama kap az államtól egy babasegélycsomagot, a doboz pedig – a benne lévő kismatracnak köszönhetően – a baba első ágyául is szolgálhat.

William jelen lesz a kórházi szülésnél, csakúgy, mint édesapja, amikor Diana világra hozta őt és Harry-t, megtörve ezzel a királyi hagyományt. Miután a kisbaba születéséről értesítik Erzsébet királynőt és a Middletonokat, a királyi család többi tagjával is közlik a nagy eseményt, mielőtt bejelentenék azt a Buckingham palota előtt, bár valószínű, hogy mivel a sajtó szeme elsősorban a St Mary kórházra figyel, sokkal hamarabb tudósítanak majd a kis herceg, vagy hercegnő érkezéséről, mint azt hivatalosan bejelentenék a palotánál.