Vonatról lopott egy kéthetes babát!

Alaposan megdöbbent az az indiai férfi, aki egy gazdátlan táskát lopott el egy vonatról: a csomagban ugyanis egy 2 hetes kisfiú volt, akinek azóta is keresik a szüleit - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. január 29. bencze.aron

Alaposan megdöbbent az az indiai férfi, aki egy gazdátlan táskát lopott el egy vonatról: a csomagban ugyanis egy 2 hetes kisfiú volt, akinek azóta is keresik a szüleit – írja a Blikk.


A bulvárlap cikke kitér arra is, hogy Kishor Kale (20) körömlakkot árult a nőknek egy Mumbaiba tartó vonaton, amikor egy magára hagyott táskára lett figyelmes. Azt remélte, pénz vagy legalábbis eladható értékek vannak benne, ezért felkapta a csomagot, és leszállt a vonatról. Amikor azonban kinyitotta a zöld táskát, egy pici kéz nyúlt ki belőle. Egy alig két hetes csecsemő volt a csomagban – Kale teljesen megdöbbent, majd pánikszerűen menekülni akart, magára hagyva a kisbabát az állomáson. Egy éber jegyellenőr szerencsére kiszúrta őket, és elkapta a tolvajt – írja a Daily Mail.

Pillanatok alatt tömeg gyűlt köréjük; mindenki a bájos csöppséget nézte, aki közben békésen elszenderedett a táskában. Hamarosan megérkezett a rendőrség is; először azt hitték, Kale a gyerek apja, és meg akart szabadulni a fiától. Miután fény derült a történetre, megindult a nyomozás a valódi szülők felkutatására. Egyelőre nem tudni, ki és miért hagyta a vonaton a kisbabát; a hatóság Kale beszámolója, a biztonsági kamerák felvételei, illetve a környékbeli szülészetek adatai alapján próbál a szülők nyomára akadni.