Weboldalak és alkalmazások az egész családnak

Mindannyian be vagyunk drótozva. Az internetről tudjuk meg a legjobb recepteket, a legtökéletesebb gyereknevelési tanácsokat és azt is, hová menjünk nyaralni. Három remek oldalt / alkalmazást ajánlunk a figyelmetekbe.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
terhesség
2014. szeptember 23. Gyarmati Orsolya

Mindannyian be vagyunk drótozva. Az internetről tudjuk meg a legjobb recepteket, a legtökéletesebb gyereknevelési tanácsokat és azt is, hová menjünk nyaralni. Három remek oldalt / alkalmazást ajánlunk a figyelmetekbe.


Glow – a női alkalmazás

A Glow egy menstruációs naptár, ovulációs kalkulátor és termékenységjelző applikáció. Rengeteg nő használja – sikerrel – többek között arra a célra, hogy pontosan meg tudja határozni, mikor a legtermékenyebb.

Az ingyenesen letölthető alkalmazás pontosan jelzi a peteérés és a menzesz várható időpontját. Emlékeztőkkel és javaslatokkal segít abban, hogyan őrizhető meg, illetve javítható a termékenység és a szaporítószervek egészsége. Az applikáció egyénre szabott tanácsokat ad a betáplált adatok, időpontok alapján, s jelzi, melyik a legtökéletesebb nap a fogantatásra.

Az alkalmazás segítségével letölthetőek is kinyomtathatóak a menstruációs ciklusok, amelyek nagy segítségül szolgálhatnak egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával.

További információ itt és itt

Letöltés: itt

HopSkipDrive – a gyerekszállító szolgáltatás

Szülőnek lenni sok-sok más feladat mellett rengeteg logisztikai kihívással jár. Az egyik gyereknek focimeccse van, a másikat viszont ugyanabban az időpontban épp szülinapi zsúrra hivatalos. Vagy képtelenek vagyunk meglógni a főnökkel való tárgyalásról, viszont a napközinek mindjárt vége. A kisebbik gyerek lázas, a nagyobbat vinni kéne edzésre. Ismerős helyzetek? Nos, az ilyen szituációkon segít a HopSkipDrive, ami nem más, mint egy online igénybe vehető szolgáltatás.

A dolog úgy működik, hogy a logisztikától megőrült szülő felhívja, vagy interneten keresztül értesíti a HopSkipDrive központját, ahol nagyon kedves emberek várják, hogy a kiképzett és tökéletesen biztonságosan vezető sofőrök A pontból B pontba szállítsák a tipródó gyermeket, megkönnyítve ezzel a szülők életét.

Bár a szolgáltatást csak 7 éves kor felett lehet kérni, az ötlet zseniális: a szülő megnyugszik, kevésbé remeg a keze, nem tikkel a szeme, a gyerek pedig biztonságban és időre odaér az aktuális programjára.

Wanderable – a tökéletes nászúttervező

Bár a Wanderable nem az első olyan oldal, amin regisztrálni lehet leendő házaspároknak különböző nászutas kalandokra, ami megkülönbözteti a webes applikációt a többitől az az, hogy személyre szabottá tehető a kívánságlista.  

A személyes oldal létrehozása után a pár feltölthet eljegyzési fotókat, gondolatokat, részleteket az esküvői tervekből. Ezen  kívül posztolhat képeket az álomutazás lehetséges célpontjairól, valamint listázhatja azokat a tevékenységeket, amelyekben részt szeretne venni a mézeshetek alatt.

Letöltés: itt