A YouTube-on debütál a Bogyó és Babóca-sorozat angol változata

Elkészült a Kedd Animációs Stúdió 26 részes Bogyó és Babóca-sorozatának angol változata; a Berry és Dolly premierjét a stúdió YouTube-csatornáján tartják június 14-én - ismertette a stúdió szerdai közleménye.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
bogyó és babóca
2013. június 05. bencze.aron

Elkészült a Kedd Animációs Stúdió 26 részes Bogyó és Babóca-sorozatának angol változata; a Berry és Dolly premierjét a stúdió YouTube-csatornáján tartják június 14-én – ismertette a stúdió szerdai közleménye.


A stúdió YouTube csatornáján, a KEDDnetworkön kisgyerekeknek, iskolásoknak és fiatal felnőtteknek kínálnak szórakoztató online tartalmakat. A csatornán magyarul, románul, csehül, szerbül és szlovénül lehet megtekinteni a népszerű Bogyó és Babóca-rajzfilmeket. A Bartos Erika könyvei nyomán készült animációs sorozat angol nyelvű változata Becca Laidler angol színésznő közreműködésével készült. A premiert követően naponta kerül fel az online felületre egy-egy újabb angol nyelvű epizód a meséből. A Kedd Animációs Stúdió játékos nyelvtanuláshoz is ajánlja a rajzfilmet. A csatornán a KEDD műhely partnereinek, a Kecskemétfilmnek és a C.A.K.Ó. Stúdiónak a produkciói is láthatók.