Egy japán lány tapasztalatai a magyar ételekről

Egy japán lány, Emmy sorozatot indított a YouTube-on. Minden egyes "adásban" más-más nemzet jellemző édességeit, nemzeti ételeit kóstolja meg, na, nem egy étteremben, hanem otthon. Vajon mit szólt Emmy az Erős Pistához vagy a Kapucíner szelethez?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
dianás cukor
2014. május 29. Gyarmati Orsolya

Egy japán lány, Emmy sorozatot indított a YouTube-on. Minden egyes “adásban” más-más nemzet jellemző édességeit, nemzeti ételeit kóstolja meg, na, nem egy étteremben, hanem otthon. Vajon mit szólt Emmy az Erős Pistához vagy a Kapucíner szelethez?


Az Erős Pistáról a japán lánynak az a véleménye, hogy közepesen csípős, viszont számára túlságosan sós. A Szerencsi Retrónál először azt hiszi, talán egész diót rejt a csokiszelet, majd konstatálja, hogy noha az nincs benne, maga az édesség nagyon finom.

Ezután következik a Győri Édes egyik keksze, a Dianás Cukorka, a szaloncukor, a Pilóta keksz, a Piros Arany, a mogyorós grillázs, a medvecukor, a Vadász csoki, végül a Balaton szelet. Emmy mindegyikről nagyon pozitívan nyilatkozik, de más nem történik, mint az, hogy elmondja, miből van az adott étel és milyen ízű. Számunkra egyébként megdöbbentő, hogy hogy tudott ennyi mindent összeeenni egymás után, anélkül, hogy a végén össze ne essen akut gyomorrontás miatt?