Értelmező szótár: gyerek

Hasznos útmutató arra az esetre, ha egy földönkívüli megállít bennünket az utcán és arra kér, magyarázzuk el neki, mi az a gyerek.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. május 30. Csontos Dóra

Hasznos útmutató arra az esetre, ha egy földönkívüli megállít bennünket az utcán és arra kér, magyarázzuk el neki, mi az a gyerek.


A gyerek egy rendkívül könnyen felismerhető földi lény, beazonosítására több bevált módszer is létezik:

1. Külsőre a legszembetűnőbb, hogy a többi földi lényhez viszonyítva minden testrésze kisebb. Ez alól egyetlen kivétel van: a fej.

2. Fontos azonban tudni, hogy NEM minden nagyfejű lény gyerek.

3. Ha azt tapasztaljuk, hogy egy kistestű a földön fekve ordít, visít, vagy toporzékol, akkor 83%-ig biztosak lehetünk benne, hogy az a lény gyerek.

A fent említett jelenséget hisztinek hívja a földi szakirodalom. Ellenszerét még nem találták fel, az ezirányú kutatások nagy erőkkel folynak.

4. Ha az említett kistestű egy földönkívülit megpillantva azonnal abbahagyja a fenti tevékenységet, és az alábbi kérdések bármelyikét felteszi, akkor 100%-ig biztosak lehetünk benne, hogy gyerekkel van dolgunk:

– Miért olyan nagy a bácsi feje?

– Te miért vagy ilyen csúnya?

– Anya, ez mi ez?

– Te meg mit bámulsz?

5. Előfordulhat, hogy egyszerre két teljesen egyformának tűnő kistestűt látunk. Ilyenkor se ijedjünk meg, ez nem földi hiba, a jelenséget ikreknek nevezzük.

6. Megfigyelések igazolják, hogy a gyerek körüli 2 méteres körzetben általában találunk egy anyát és/vagy egy apát. Értelmezésükhöz lapozz vissza a szótárban az “A” betűhöz!

7. A gyerek szokásos napi tevékenységeit az alábbi ábra mutatja:

8. Ugyanez 2-4 éves korban:

9. A gyerek bár földi lény, számos földöntúli képességgel rendelkezik, mint például az örökmozgó funkció, vagy hang- illetve vegyifegyverrel vezérelt tömegoszlató funkció.

10. Különlegessége még a beépített éjjeli ébresztő funkció is. Ez utóbbi rendkívül hasznos tartozék, kis programozási hiányossága, hogy az időzítését nem lehet állítani és kikapcsolására sem mindenki képes.

A cikk még nem ért véget. Olvass tovább!