Különleges fotók: Apa várandós lesz

Három amerikai férfi várandós lett tíz napra. Ezzel fejezték ki, hogy mennyire tisztelik az édesanyákat. A pasik számára kiderült: nehéz kismaminak lenni. 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
anyák napja
2015. április 11. Csontos Dóra

Három amerikai férfi várandós lett tíz napra. Ezzel fejezték ki, hogy mennyire tisztelik az édesanyákat. A pasik számára kiderült: nehéz kismaminak lenni. 


A három negyvenes éveiben járó apuka azért vállalta, hogy tíz napig egy tizenöt kilós súlyt cipel, hogy tisztelegjenek az édesanyjuk és Anna Jarvis előtt. Anna Jarvis volt ugyanis az a nő, aki létrehozta az anyák napját, így köszönetet mondva minden édesanyának.

A képen először viselték a speciális felszerelést

Természetesen ez az eszköz sem tette lehetővé azt, hogy a férfiak mindent átéljenek, amit ilyenkor egy nő érez, de tapasztalatnak bizony jó volt. Tíz nap szenvedés után az apukák azt mondták, hogy egy hónapon keresztül viselik majd ezt a speciális eszközt és élményeiket megosztják másokkal is.

Többek között azt, hogy mennyire nehéz egy jót aludni ekkora pocakkal. Az első éjszaka kínszenvedés volt. Megtapasztalták továbbá, hogy milyen macerás kényelmesen időt tölteni…

…vagy csak “egyszerűen” dolgozni. Johnny nehezen fért oda az asztalához.

A vállalkozó kedvű apukáknak meg kellett birkózniuk azzal is, hogy a külvilág nem értette mi is történik. Steve 12 éves fia bátran sétált apukája mellett “várandóssága” ideje alatt, a felségek azonban eléggé zavarban voltak.

Ezek a pasik a kihívás után már biztosan értékelni fogják a feleségüket és az édesanyjukat

Itt épp pihenni próbált Steve és Jason – nem sikerült

(via)