Öt dolog amit a várandós nők tényleg szeretnének ajándékba

Felejtsük el a mentás lábkrémet, a hányinger elleni cukorkát vagy a profi fotózást! Íme, itt van a várandós kismamák titkos és valós kívánságlistája!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
tipp
2015. január 03. Gyarmati Orsolya

Felejtsük el a mentás lábkrémet, a hányinger elleni cukorkát vagy a profi fotózást! Íme, itt van a várandós kismamák titkos és valós kívánságlistája!


1. Önműködő körömlakk a lábkörmökre

Mint tudjuk, nagy pocakkal nem lehet kifesteni a lábkörmünket! Bárcsak lenne egy varázsszer, amit, ha kinyitunk, csodálatos módon egy pillanat alatt magától kifesti a lábkörmünket! Tényleg olyan nagy kérés ez?

2. Annak biztos tudata, hogy a magzatvíz nem valami lehetetlen helyen és időpontban fog elfolyni

Bár a világbéke is olyan dolog, amiért érdemes harcolni, mégis: nagyon sok kismamának okoz nehéz perceket, amikor arra gondolnak, vajon nem épp akkor fog-e elfolyni a magzatvizük, amikor a heti nagybevásárlást végzik a szupermarketben? Persze az is megoldás lehet, ha mindig hordunk magunknál törülközőt.

3. Papucsban járás 9 hónapig

Egyszerűen azért, mert a papucs nagyon kényelmes, és nem kell lehajolni ahhoz, hogy felvegyük…

4. Szupervese

Bizony, ha várandós az ember lánya, a legmeglepőbb pillanatokban lehet szüksége mellékhelyiségre…és ez bizony tényleg gyakran okoz kellemetlen perceket.

5. Egy bármikor előrántható automata válaszadó készülék az „okos megjegyzésekre”

Hát, igen…álmodozzunk csak. De tényleg, nem lenne elképesztő, hogy amikor valaki odajön és olyanokat kérdez mint: „Biztos vagy benne, hogy nem ikreket vársz?”, vagy: „Hűha, te aztán akkor vagy, hogy bármikor szülhetsz, nemigaz?” esetleg: „A nővérem / nagynéném /unokatestvérem ugyanakkorra van kiírva mint te, de ők közel sem ekkorák…”, akkor csak bekapcsolunk egy gépet, ami tökéletes választ ad a rendkívül okos és értelmes megjegyzésekre?  

Forrás: babble.com