Utál korán kelni? Ezután nem fog!

Vége a nyárnak, elkezdődött az iskola, a munkahelyeken is újraindult a mókuskerék, és hamarosan majd az órát is át kell állítani. Akinek gyereke van, tudja, hogy ez mit jelent: a szokásosnál legalább egy órával hamarabb kell kezdeni a napot, úgyhogy ilyenkor tényleg jogosan érezheti, hogy baromi nehéz visszaállni a nyár előtti körfogásba. Adunk pár tippet - amit gyerektelenek is használhatnak persze -, mivel könnyítheti meg az ébredést, hogy ne kínszenvedés legyen.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
iskola
2013. szeptember 08. szabo.daniel

Vége a nyárnak, elkezdődött az iskola, a munkahelyeken is újraindult a mókuskerék, és hamarosan majd az órát is át kell állítani. Akinek gyereke van, tudja, hogy ez mit jelent: a szokásosnál legalább egy órával hamarabb kell kezdeni a napot, úgyhogy ilyenkor tényleg jogosan érezheti, hogy baromi nehéz visszaállni a nyár előtti körfogásba. Adunk pár tippet – amit gyerektelenek is használhatnak persze -, mivel könnyítheti meg az ébredést, hogy ne kínszenvedés legyen.


Nem kell ahhoz szülőnek lenni, hogy kiakadjon a koránkelés miatt, és ha ön is az a típus, aki inkább 40-60 perccel előbbre állítja be az ébresztőt, csak hogy háromszor-négyszer kinyomhassa a szundit, feltétlenül olvasson tovább! Ha betartja az alábbi praktikákat, nem fog kócosan beesni a munkába, se káromkodni, mikor ébreszt az óra, és talán a fürdőszoba ajtófélfáját se fejeli le, mikor félig eszméletlenül próbál betalálni rajta.